borde väl sinnesundersökas…


Hur kan vissa människor leva med sig själv? Vad är det för moral  lever de  efter? Mel Gibson ogiltigförklarar med hjälp av DEN kyrkoförsamlingen som han har grundat själv, sitt 29 åriga äktenskap, med orden att han blev tvingad till äktenskap.

(Jag måste säga här att jag är inte alls emot skilsmässa, jag är  mer emot äktenskap som ständigt ska slutas i skilsmässa.)

Snyggt, för att kunna gifta sig med en golddigger från Ryssland? eller Ukrajna? Ja, Mel din gloria har ju hamnat snett redan när du uttryckte dina åsikter om judar när du greps för rattfylleri 2006.

Att Mel Gibsson blev kär  är ju en sak, men att förneka 29 år av sitt liv på det här sättet ett liv ihop med sin fru och sina 6 barn är vidrigare än vidrigt.

Jag vet att jag aldrig kommer kunna se en film till med honom, för då kommer alltid bilden av ett svin duka upp i min hjärna.  För mig är du färdig som skådespelare.

Annons

2 tankar om “borde väl sinnesundersökas…

  1. Jag tror snarare det är förmögenheten han är rädd för. Han har väl håvat in 2-3 miljarder. Men vilken inriktning han än har på sin egna katolicism, så måste han i alla fall tro att han kan komma till himlen med alla sina pengar. Var det inte något om ett nålsöga och en kamel?

    Gilla

  2. Ja, var det inte han som förstörde Jesus-bilden för många genom att göra honom till en svettig sadomasochist? Jag som trodde Jesu budskap i första hand var andligt och tänktes öka kärleken i världen. Man kan få intrycket att Gibson propagerar för motsatt uppfattning. Synd att sådana förvridna existenser inte kan stoppas.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.