skillnaden mellan ditt och mitt verkar vara svårt för vissa…


förhoppningsvis stals den full av skit...

förhoppningsvis stals den full av ...

90 000 resväskor som försvinner DAGLIGEN på flygplatser. DAGLIGEN. Så jäkla många tjuvar som inte vet skillnad mellan ditt och mitt.

Ändå undrar jag om det kan stämma? Jag har aldrig blivit av med nåt när jag flyger. ÄN. Men å andra sidan lägger jag aldrig nåt vikrigt och värdefull grej i resväskan. Isåfall den skulle försvinna. Kläder kan ju ersättas. Men helt klart är att min handbagage är inte det lättaste. Men den har ju hjul så det gör inget.

Jag trodde och hoppades  på att vissa arbetsplats kollar upp att den anställda åtminstone inte har ett brottsligt förflytet.

Annons

5 tankar om “skillnaden mellan ditt och mitt verkar vara svårt för vissa…

 1. Många väskor. Jag har klarat mig från sån stöld. Däremot glömde vi en necessär full med cd-skivor och spelare plus lite annat på flyget hem från USA får några år sen. Ringde och frågade efter den men nej, den hade städarna inte hittat. Nej, det var väl någon som ville ha det hela.

  Gilla

  • Hon som satt framför mig har glömt sin handväska och en paket på sittsen. Jag fick tag på henne innan hon kom långt, så hon gick tillbaka.
   Men hur kan man glömma sin handväska, med pengar och allt i den? Och inte var den gömt heller? Låg på sätet. Hon stod ju bredvid på väntan på att gå av planet.
   Jag borde ha fått HITTELÖN 😉

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.