gäller rötmånad även för kroppen?…


illustrerar precis hur jag känner mig

illustrerar precis hur jag känner mig

Vi är inne på rötmånaden när maten lätt blir angripen av bakterier, på grund av värme och högt fuktighet. Nu undrar jag förstår om det gäller eländet även för kroppen.’

Inte för att jag har blivit angripen av bakterier, inte blev jag härsken heller, nåja kanske humöret liiiiite. Men vem skulle inte bli det, när man har ständigt huvudvärk. En återkommande ihålig huvudvärk som drabbar mig varje år just under rötmånaden.

Så nu börjar jag förstås undra om det finns nåt samband.
Det är som om någon har lagt en osynlig men väldigt obekväm band runt huvudet. Och så drar på den lite då och då. Ingenting biter på den ihåliga smärtan, varken medicin eller massage.Även om jag inte kan låta bli dem.

Skit jobbigt!!!!!!!

Annons

4 tankar om “gäller rötmånad även för kroppen?…

  1. Låter inget vidare, hade själv problem förr, men det visade sig hänga ihop med problem i nacken så det räckte att byta kudde sen gick det över. Jag förstår att du har det jobbigt och skickar därför min helande hand över dig och hoppas på bättring…*L*

    Gilla

  2. Urk bläää, vilken äcklig bild!! Men din stackare, jag vet precis hur det är med denna hemska huvudvärk som ligger som ett band. Jag har den inte så ofta nuförtiden, men när den väl kommer, så är den nästan förlamande. Det gör t.om. ont att tänka eller titta åt sidorna.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.