sportvärlden är chockad…


Herre Jesus…det är väl inget nytt. Jag skulle kunna tänka mig bli chockad om inte idrottsstjärnorna skulle fuska. Alla dopar sig. Men vissa har större tur och blir inte upptäckta. Andra åker dit och hittar på sagor, varför just den och varför just då…Hela världen ljuger. Pengarn styr…

Det är alltför stora pengar på spel, för att man ska kunna avstå. Det är större lockelse i vinnandet än att möjligen förlora eller åka dit, och inte heller bryr de sig att   hälsan får en knäck för resten av livet.

The killer instick – på alla plan.

Törnebohn DN SvD

Annons

En tanke på “sportvärlden är chockad…

  1. Visst kanske du gör en rättfärdig generaliserad syn på idrotten och doping, men detta fall kan vara annorlunda. Har sj varit till Jamaica där 99%(överdriver ej) av befolkningen röker ganja. Kan likväl vara något sådant de handlar om. Vad jag vet så är inte den sinnesvidgande substances THC prestationshöjande inom idrottssammanhang. Om det är detta ämne de hittat SPÅR av (man kan se att dom brukat ganja utan att de är ”berusade” av det vid testillfället) tycker jag inte de borde diskas. Detta är en drog som är starkt präglad av det jamaicanska kulturen, och så länge den inte ”dopar” dem är det ok i mina ögon.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.