råttjakt…


råttan min var inte såååå här stor men stor enogh

råttan min var inte såååå här stor men stor enough

Hela dan hade jag ont i magen på grund av råttan jag träffade på morgonen i mitt hus. Magen drog sig ihop av skräcken, och det gör ont.

Hoppades att den skulle hinna smita eller någon annan tog hand om det. Typ en kille. Men den var kvar. Förföljer han mig????????. Den satt vid nedersta trappstegen alldeles intill hissen.

Så som den fega krake jag är vågade varken gå upp på trappan eller ta hissen. Så jag gick ur huset. Tills det kom en annan tjej som skulle in. Men när jag sa att det var en råtta vid hissen, ville hon inte heller in.

Till slut  frågade vi en stor kille i uteserveringen om han hade lust att jaga ut råttan. Vi ställde upp dörren så att han, råttan  får fri gång ut, och det verkade som om den skulle ut, men sen vände sig råttjäveln och sprang ner åt. ( vi har 2 våningar neråt också).

Så råttan är kvar. Därmed skiter jag i tvättstugan imorgon bitti, för vill inte träffa honom  klockan 7 på morgonen och förstöra dagen redan så tidigt…

Och det blir inte heller lätt att gå ut.

Och hoppas framförallt att det inte blir likadant här som i USA.

Nu har vi en feg råtta i huset som inte vågade ut till friheten, men inte lika feg som jag är som är rädd för den fega råttan. Komiskt.

Annons

En tanke på “råttjakt…

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.