100 000 får leta efter en ny kändis att dyrka efter att Gynning slutar blogga…


Jag läser sällan kändisbloggar, då det finns andra bloggar som säger mer. Men ibland kan man inte undvika att man får vetskap om saker. Som det senaste om Carolina Gynning. Hon ska sluta blogga för några har gått hårt åt henne i kommentarer. Nu har hon i sin tur  hängt ut sin/a mobbare och det hela slutar med polisanmälningar från den uthängdes sida. Som om polisen inte hade tillräckligt att göra ändå. Att Carolina är inte heller utan mobbtendenser har hon glömt det helt själv.

Men tydligen är ju så i kändisvärlden. De kan i princip säga och skriva vad som helst om vem som helst, och folk tar det. Men de själva tar ingenting.  Nu är äpplet surt och Carolina ska sluta blogga. I slutet av juli. Min fråga blir varför inte omedelbart. 100 000 får leta efter en ny kändis att dyrka. Det blir tungt.

Och hur länge ska hon kunna hålla sig ifrån bloggandet?

Märkligt också hur pendeln svänger. Först hackade alla på Linda Rosing.  Nu är det Carolinas tur. Hörde igår i radio hur ståuppare har valt henne till sina ironis måltavla.  lättförtjänta poäng.

Och slutet? Antagligen flyttar hon till Frankrike eller till Ibiza.  Och världen står still!

Metro

2 tankar om “100 000 får leta efter en ny kändis att dyrka efter att Gynning slutar blogga…

  1. Jag blir förvånad varje gång jag läser om hur många besök dom har till sina totalt ointressanta bloggar, man undrar varför folk envisas med att läsa dom, förmodligen för att dom själva vill synas i kommentarsfälten hos en kändis.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.