jag är förföljd…


i gång redan kl 7.00

i gång redan kl 7.00

Ja, precis så känns det. Först stambytet i grannhuset bredvid mitt jobb, så det bilades att golvet skakade även hos mig, ljudnivån ska vi inte ens prata om.  Samtidigt sattes igång och grävdes trottoaren nedanför fönstret.  Jobbiga dagar, men hoppades att väl hemma får jag lugnt. Men icke. Där har de tagit upp gatan och delvist trottoaren också. Och det gjordes på kvällen. I morse var det dags att vakna på stensågens ljuva stämma. Och huvudvärk till följd av det.

Klart att jag känner mig förföljd, och i totalt ofas med livet. För visst drabbas alla som är i samma hus som jag är, men undrar hur många som drabbas av det både på jobbet och hemma. Samtidigt.

Och om jag hade bara lite lite tur ( vilket jag i princip aldrig har) kunde allting ha börjats nästa vecka då jag åker på semester och då hade jag sluppit det helt. Och de som känner mig vet att jag överdriver inte…Nu tar jag 2 treo…

Ja, inte är jag en Laura har aldrig varit och kommer nog inte heller att bli det…

Annons

3 tankar om “jag är förföljd…

  1. Stackars dig! Du ska vara glad att du inte bor bredvid en minaret. Dom börjar visst gala klockan fem – alltså tidigare än tuppen. tar du två treo. Det räcker med en för mig. Hoppas du får skönt på semestern. Antar att du åker hem. När sticker du?

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.