homofobiker får fingret av naturen


väljer med hjärtat

väljer med hjärtat

Hur många gånger har man inte hört att det är onaturligt med homosexualitet. Att det är bara människan som lever ut sina depraverade fantasier. Att man kan bota med förböner. alla har ju hört om Carola.

Att det finns grupper som kan inte ta människorna som de är, fast de egentligen för övrigt förespråkar tolerans. Men när det gäller homosexuella då glömmer de tesen : får du ett slag vänd andra kinden till, utan då är dem de  första som utdelar slagen och leder misshandeln. Tolerans tänkande gäller enbart likasinnade homofober.

trots att de kan sin bibeln utantill, så missar de just det viktigaste budskapet – förlåtelse.

Personligen är jag emot bibeln, koranen  och all religion. Jag tror att vi lever i ett upplyst värld där man inte längre lever efter förlegade godnattsagor. Om man skulle lägga lika mycket energi på att det dagliga arbetet blir rätt gjord som man lägger på bibeltolkning så skulle vi antagligen få en sannare värld.

Ja, pingvinerna skiter i bibeln. de väljer partner från hjärtat, och gruppen accepterar utan pekfingrar. Människan har mycket att lära.

DN

Annons

2 tankar om “homofobiker får fingret av naturen

  1. Gillar inte heller bibeln och koranen och dogmatism. Det handlar bar om makt. Är trött på homotjatet också. Vafa´n kan dom inte bara hålla på med sitt utan att gaffla om det hela tiden.

    Gilla

  2. Ännu ett bevis på att det finns knäppisar även i djurvärlden.Ser fram emot en avlägsen framtida värld med bara läbbor och bögar … Nä visst fan , de kan ju inte föröka sig så den sagan lär väl ta slut fort hur normalt detta nu än påstås vara.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.