blir folk knäppa när solen kommer fram?…


Det verkar så.  Jag vet att folk blir maniska vid allra minsta lilla solstråle. På jobbet får jag höra det till leda hur sköööööööööööööönt är det att äntligen är sommar och sol. Själv kan jag inte bry mig om mindre.

Lustigt också att den vita rasen vill bli så brun som bara är möjligt (trots uppenbara cancerrisker) medan de mörka försöker bli så ljusa som det är bara möjligt med konstiga blekningsmedel (trots uppenbara hälsorisker)

Sen har vi mördarligan.  Det är verkligen oroande. En ung tjej som blev knivhuggen vid bushållplats, kvinna nerhuggen vid tågstationsmåbarnsmamma mördad när hon cyklar, våldsman är nära att dränka småbarnsmamma . Allt inom en vecka bara.

Kan inte folk kontrollera sig själv längre? Eller är det ovanligt många dårar som är utsläppta?

Ko tjuvslaktad på en åker, lamm är offer för hundhets… Så synd att man inte kan straffa de med samma mynt. Skulle inte vara emot mig, även om min bättre jag vet mycket väl att man inte kan göra så.

Det är skrämmande hur människor släpper mer och mer av sina spärrar och att samhället verkar någonstans tappat greppet. Vi står bredvid ganska så handfallna, då det är inte mycket som hjälper dessa nötter att bli rätta nötter.

Annons

3 tankar om “blir folk knäppa när solen kommer fram?…

  1. Pingback: and the winner is… « Divage

  2. Kul skrivet! Håller världen på att gå under. Man kan ju hoppas med alla dårar som går lösa. Folk solar nog i alla fall. Bloggar gör dom inte. Det är verkligen lugnt måste jag säga. Nu skiter jag i det här. Nu ska jag städa och sen sola! Ha, ha, ha… va´kul!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.