väskors mörka hemlighet…


en väska jag inte kommer att köpa...men den är söt

en väska jag inte kommer att köpa...men den är söt

Vissa är torsk på skor andra på väskor. Jag är en väsktyp. Inte bara för att jag tycker väskor är snygga, men i första hand för att jag letar efter den perfekta väskan. Och den är svårhittad. För det är alltid något som inte stämmer när man väl böjar använda dem.

Framför allt hatar jag att de har alltför ofta en mörk insida. Visst är den kanske praktiskt ur smutsvinkeln, men är superidiotiskt när man ska hitta något i väskan. Då väskan alltför ofta bara ett enda stort hål och mycket ligger där i huller om buller och dessutom är den mörk så att man behöver en minificklampa (vilket jag numera har hängande på nycklarna- praktiskt kan jag säga). Lite mer indelning skulle inte skada heller. Eller?

Sen den fack som är förbehållen kanske för plånboken, ofta är för små, så plånboken har något svårt att få plats i den. Dessutom borde alla väskor ha ett ytterfack på den sidan som är mot kroppen, som är ändå lättast att hålla koll på mot fingerfärdiga tjuvar.

Så förutom att väskdesigner är duktiga att hitta på nya lockande modeller, borde de lägga ner lite tid till de inre och praktiska väsentligheterna också.  Eller har de inte själva plånbok i väskan? Är det någon som känner till en hemlighet jag inte har snappat upp än?

Annons

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.