kräkmedel…


Jag har ingen bil, har aldrig haft och vet inte heller om jag kommer att ha en. Ibland känns som om det inte vore så dum ide, men när man bor och jobbar på samma stadsdel, till och med på samma gata så känns inte så där jätte akut.

Värre är att jag har inte heller vänner som har bil. Så på ett sätt känns det begränsande. Särksilt när man ska eller rättare sagt bör frakta något.  Saker samlas på hög för jag vet inte hur jag ska bli av med de, tex  gamla dator, skrivare tunga saker som man inte kan bara ta under armen och knalla ut till soptippen.  Och inte heller har vi grovsoprum.

Nåväl. Vissa har däremot pengar så de kan bada i dom.  Så vad gör man om  silvermetall lack  på bilen är inte längre tillräckligt flashig. Det ska vara äkta vara.

äkta vara

äkta vara

Japp, den här Audi A8 ser inte bara silver ut, den är silver. Äkta. Ägd av shejken Zayed bin Sultan Al Nahyan i Abu Dahbi. De skäms inte. Jag går nu och kräks.

Annons

En tanke på “kräkmedel…

  1. Jag kräks också! Usch hur det är. Man ska inte vara avundsjuk men det här handlar inte om det. En del svälter och andra glassar i bilar av silver. Finns det ingen i guld?

    Ja, vad ska du med bil till när du bor så centralt. Jag måste ha bil. Har långt till allt. Det är kul att köra bil. Tog körkort i Stockholm på Stockholms Körskola på Scheelegatan. Vilka minnen.

    WordPress svenska del är en liten damm. Igår fick jag 25 som läste om Hitler – och hamnade på plats 66 på hundralistan. Det är slöare nu – folk sysslar nog med annat i solen och bloggar inte lika mycket.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.