brother…bror…


brotherJag köpte en ny multiskrivare.  Efter mycket vånda valde jag en Brother MFC-885CW. Ingår en hel del. Man kan tom faxa med den, inte för att jag vill det, men den inbyggde telefonen var ju välkommet. Man sparar plats.

Men självklart inget går smidigt i mitt liv inte ens köpet av en skrivare. Efter att jag har övervunnit beslutsångesten i den tredje butiken, och är äntligen vid kassan och vill betala, upptäcker jag att plånboken är inte med. Den ligger hemma i jackfickan. Värmen tog min vett som det är så vanligt på sommaren för övrigt. Så då var det bara att knalla hem. Såg det sen som motion. Brände nog några extra kalorier på köpet.

Självklart ville killen att jag köper till en försäkring också. Det ville inte jag. OCh frågar men hur långt garanti har den?

– Ja du ska du ha den på ditt jobb för företag är det bara 6 månaders garanti. ???????????????????????????????????????????
– Va??? skämtar du?
– Nej- säger han allvarligt.
-Okej, men då köper jag den som privatperson.
-Men du sa att det skulle till företag.
-Ja , men det är ju varmt ute, och då fungerar inte mina hjärnceller som det ska. Jag ska ha en själv. Nu minns jag.

Alltså det snackas så himla mycket om att man ska hjälpa småföretagare. Märkligt att jag aldrig känner detta hjälpen. Och ljuga måste jag också.Vilket jag verkligen ogillar.

Imorgon ska jag tämja min nya skrivare och testa om jag är nöjd. Hoppas förstås att den håller också 6 år som den förra. Den köpte jag ju också just vid påsk. Halleluja ….

Annons

En tanke på “brother…bror…

  1. Det var nog ett litet annat påskägg som vanligt men jag känner igen den beslutsångesten när det gäller såna saker. Hände mit för inte länge sedan med datorn.

    Det här med småföretag och garantin är väl inte klokt. Kan någon vänlig själ förklara för mig varför det ska vara så? Vi lever i en total obegriplig värld.
    Småföretag är nog myror medan de stora företag är herrar över allt, även storpengarna som bonus m.m. – usch….

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.