kåt och frustrerad…vad kan man göra?


3 flickor och

3 flickor och 8 pojkar

Redan för 20 år sen kunde man läsa hur kinesiska mödrar aborterade bort flickebarn, för ett pojke var mer värd i vuxen ålder än en flicka.

Min tanke var och vad kommer att hända med alla dessa karlar när de blir vuxna och vill gifta sig men  inte finns tillräckligt med kvinnor. Snart är det 32 miljoner fler män än kvinnor.

32 miljonär män. Vilken frustration. Vad ska alla dessa män göra? Kidnappa och våldta? Kanske månggifte kan bli en lösning. 1 kvinna och flera män i äktenskapet. Men hur många män ska ingå i äktenskapet?  1 kvinna och 32 män. 1 för varje dag i månaden?

Allvarligt vad ska alla dessa sexualt frustrerade män att göra? Starta krig?

Att lägga sig i i naturlagar kan ha konsekvenser. Konsekvenser som får allvarliga följder. Att rubba den naturliga balansen leder enbart till undergång och tragedier. Människan tänker ofta inte utanför sina egna kretsar, de tror och hoppas att andra gör det, därmed det egna handlandet rättfärdigas.

Sverige har ca 9,3 miljoner invånare. Tänk dig om alla var män.

Nord Europa har circa 32 miljoner invånare sammanlagt… Tänk om alla vore bara män. Det är surrealistiskt.

Kinas ledning  förbjöd att ha mer än ett barn per familj, alternativet att ha många barn per familj var lika skrämmande förstås där idag bor 1 329 289 289 människor.

Jag har inget lösning, och jag undrar om någon överhuvudtaget  kan lösa 32 miljoner mäns poblem när de vill ha sina sexuella rättigheter.

Annons

9 tankar om “kåt och frustrerad…vad kan man göra?

 1. ja vi får se hur det blir, vi får hoppas det inte blir en massa våldtäktsmän utav det

  Det bästa vore om man sprider en kultur av (frivillig) polyandri, d.v.s. en kvinna med flera män. Det finns redan en öppenhet för detta i vissa kinesiska kulturer.

  Polyandri är bra utifrån flera synvinklar, det förhindrar överbefolkning (kvinnan är ju i ental), och sätter kvinnan i fokus och centrum av förhållandet, tillikt i samhället och i ekonomin. Ekonomin blir även överlag starkare på familjebasis. Ja, nu kanske man inte skall tro för mycket, men den allmänna synen på kvinnan skulle kanske mångdubblats.

  Gilla

 2. Ja det är ju bara att titta på hur sexuellt frustrerade vi killar är i samhällen där det ändå finns lika många av varje kön och vi ÄNDÅ inte tycker att vi har möjlighet att få tillräckligt – hur känns det då inte för de kineskiska grabbarna? Inte bra om en supermakt med kärnvapen ska styras av überfrustrerade och deprimerade män…

  Gilla

 3. Hahahaha… XD
  De e bara för roligt. Då kan man kanske få mer val möligheter ;D XD

  Men nu lite emr seriöst. ^^
  Det kmr kanske de bli mer tävlings inriktakt på männen sida, som du säger. Men jag tror inte att de kmr bli mer våld bara för det, det känns för dramatiskt.
  Och det kanske också kan bli mer jämställt på jobbfronten, eller inte.
  Tror att när/om det händer kmr de bli en stor negativ eller positiv ändring. Inget litet då, ngt rikgit stort.
  Men men, vad vet jag xD

  Gilla

 4. Nämen de får lösa det som alla svenska manliga enslingar gör; surfa på nätets mer pornografiska delar och runka på !

  Vad gör vi män här när vi är singlar och inte kan få tjej för tillfället? inte går alla och våldtar givetvis. det är bara å dra ner brallorna !

  Gilla

  • Det är nog ändå skillnad mellan enstaka män som är utan tjej eller 32 miljoner män som inte kan skaffa sig en kvinna. De blir nog bra frustrerade. De kanske vill ha barn också.

   Gilla

 5. Det är helt sjukt. Det är inte bara surrealistisk situation, det är näst intill apokalyptisk situation.

  Jag vet inte vad de kommer att göra, men fan vilka problem. Sexlusten/förökningsinstinkten kommer precis efter överlevnaden. Om man inte kan tillgodose det behovet kommer leda till att många (de flesta) av dessa män bli deprimerade och detta innebär givetvis att det är ett stort problem för samhället.

  Våldtäkt kommer bara skjuta upp i höjden, och ingen kvinna kommer längre gå säkert ut på gatan. Konkurrensen kommer att öka mellan män om vem ska få en viss kvinna och våldsamheter kommer att bli vanligare.

  Nej, det här är helt sjukt. Hoppas verkligen att de finner någon lösning för det här. Såhär kan det inte fortsätta.

  Gilla

 6. Vet inte hur korkade kineser är på en skala, men tydligen väldigt kraftigt påtagligt.

  Men för mig gör det inget om de inser att de inte kommer överleva för att det är för många pojkar i samslutning med flickor.

  Jag vet också, vilket också gör mig ilsken i den vetskapen att de anses vara finare att ha pojkar än flickor där. Därför kan det finnas barnhem där med urusla förhållanden där medpartnern är flickor. Man blir rätt maktlös när man tänker på dessa eländen.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.