i den här spegeln ser jag ju riktig jävla dryg ut…


Christian Ternstedt pokermiljonär

Christian Ternstedt pokermiljonär

När kommer folk att lära sig att ta lärdom innan handling. Christian Ternstedt är förtvivlat över hur han framställs  i Robinson som dryg och intrikat. Istället för att ta upp det med tv 4-s ledning hur du framställs, vore kanske en bättre ide att se över dig själv hur du upplevs av andra.För visst din familj älskar dig som du är, och de har säkert vant sig och ser förbi dina fel.

Det är helt klart att om man har en vinnande personlighet är det himla svårt att bli framställd som en monster. Robinson har inte blivit till för att göra snäll-tv heller. Rannsaka dig själv. Varför anmälde du dig till programmet? För att vinna pengarna? eller för att bli känd? Vinna pengarna är nog svårare än att bli känd, men vem vet kanske har du lyckats med båda två. Det får man se sen.

Vi skriver 2009. Att inte fatta att allt som sägs spelas in, verkar alltför naivt. Att du skulle vara ironiskt? Att vara ironiskt mot andra kan slå lätt tillbaka mot en själv.  Vilket det verkar ha gjort.

Självironi hade varit klart bättre. Istället för att gnälla även nu vore det bättre om du tar lärdom av hur du är, och vara tacksam att du nu har  fått en chans att ändra på dig.

Men på expressen kan man läsa att du har redan ordnat din miljon. Pokermiljonär är du… Så du tänkte bli känd. Det var det som lockade.  Dessutom fixade du mat för du orkade inte svälta. Men delade du inte med dom andra.  Och du är förvånad över att du är inte omtyckt. Det är inte jag, och nog väldigt få som tycker att du är en trevlig kille.

Din fru gråter. Frågan är bara varför gråter hon? Kan det vara att hon också ser det hon försökte blunda för? Kärleken är ju blind men förr eller senare så får man en skarp syn.

Törnebohm

Follow Divage

divage1

Annons

En tanke på “i den här spegeln ser jag ju riktig jävla dryg ut…

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.