polisen letar efter honom….


Ett förljuget värld. Det är vad vi har skapat runt om oss.
Där fackföreningen ser till att de som sitter högt får bra löner , bonusar och pension.  politiker har överhuvudtaget har främjat sig från vanliga människor, och de inte har en aningom att hur är det att leva som 80 % av befolkningen gör.

Industrichefer är det likadant med. De ser också gärna till att lönen höjs medan arbetarna får gå i strejk för några hundra kronors skull, vilket sen sjunker till några tjuga när det har gått igenom. Likadant får de reellt för att pensionsåldern ska bli mer en guldkantad när det är väl dags.  Och vad får de som verkligen möjliggör och jobbar häcken av sig ibland i tre skift?  Oro och dålig sjunkande pension och uppmaning till att jobba några år extra för att få bättre pension.

Och nu är det senaste. Minderåriga flickor  har utnyttjats av direktörer och affärsmän.  Svenska såna.  Lars Thomas Jobenius som är Affärsområdeschef  på Rejlers AB har varit spindeln i nätet.. Bild kan du se på honom här. Och de andra var inte ett dugg bättre. Och vem är de? En toppchef, en nöjesprofilen , en mellastadielärare, en ekonom och en vd. ( en av de bor i närheten av mig i Birkastan) Och kanske några till som inte dök upp i utredningen än.  De här männen håller ju ihop. I vått och torrt.

det är honom polisen letar efter

det är honom polisen har letat efter, nu är han funnen och gissa, han är scoutledare...

Hur tänkte han? Hur tänkte de andra? Att vi står på topp, vi har toppositioner,  ingen kan avslöja oss.  Har någon tänkt tanken att det är olagligt? Och hur många såna äckel  finns det? Med vridna idealer? Hur många som bor i ens närhet? Och hur många av de faktiskt sitter i en topposition?  Och tror att han och kompisarna är säkra, att de inte kan bli avslöjade?.

Men gissa!  ni är nu avslöjade. Men med smidiga advokater kommer ni säkert relativt lätt undan. Med hög position och utbildning ramlar man sällan djupt i skiten. Men lite skitiga blir ni ändå. I alla fall framför den egna familjen och arbetskamraterna.

Hoppas att ni får ett kännbart straff.

DN, SvD, AB, expressen expressen

Uppdatering. Så klart att det finns flera. Blir jag  förvånad? Jag skulle blivit förvånad om det inte fanns fler svin i svinstian.

expressen svd

Aftonbladet


Annons

En tanke på “polisen letar efter honom….

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.