feta katter…söta katter…


tjockis

fetkatt

Den sista katten väger 18 kg istället för det normala 5 kg.  Han ska nu bantas ner. Undrar hur  gör man sen  med överskottshuden som  kan bli hängande efter  hårdbantning?
Kanske görs då en skönhetsoperation…

Expressen

67 tankar om “feta katter…söta katter…

 1. ni är ju dumma man skriver inte tjockis och fet katt hur tänker ni i gentlligen om jag får gissa så tänker ni väldigt konstigt och dessutom hur mycket mat ger ni dom om jag fick gissa???tror jag MYCKET!

  Gilla

 2. DJURPLÅGARE!!!!!!! Du är bara för jävla knäpp om du ger dina katter så där mycket mat!!!!!!! SKULLE DU VILLA VARA SÅ DÄR TJOCK VA?!!!!! ÄT DIG TJOCK SOM ETT SVIN SÅ ATT ALLA KAN SKRATTA ÅT DIG!!!!!! DET ÄR DJURPLÅGERI!!!! ¨ÅÅÅÅÅÅ!!!:@ JAG BLIR BARA SÅ ARG!!!!!!!!! DJURPLÅGARE!!!! DJURPLÅGARE!! DJURPLÅGARE!!!!!! DJURPLÅGARE!!!!! DJURPLÅGARE!!!!!!!! DJURPLÅGARE!!!!!! DJURPLÅGARE!!!!!! JAG FATTAR INTE VARFÖR INTE DU SITTER I FINKAN!!!!!! DU BORDE AVRÄTTAS!!!!!

  Gilla

 3. Albin :idiot skulle du vilja vara så tjock eller testa själv den väger ju ungefär 35 kilo du kan väl väga 100 när du är 12 år eller vad det skulle du vilja va eftersom du skriver så eller??

  till dig magnus idiot

  Gilla

 4. Den som tycker att det här är roligt kan väll äta sig tjock själv!!! 😦
  DET HÄR ÄR JU DJURPLÅGERI!!
  Den som tycker att det här är roligt är en idiot 😦
  Jag blir så arg påå sånt här 😦

  Gilla

 5. Svar till Sara, jag håller med dig. Man ska inte övergöda varken djur eller människor. Och mycket som händer i världen är faktiskt den mänskliga faktorns fel. Aids kan drabba vem som helst, inte bara genom sex, utan också via blodgivning, samt läkarslarv. Jag har några ”häftiga” kattnamn till er alla. Zingo, Busan, Trassel, Trasan, Gäzper, Snurre, Salem. Hoppas att något av namnen faller någon på ”nosen”.

  Gilla

 6. Jag är en djurälskaremen det där är ju krimminelt tycker jag!:-(
  om du skulle vara så stor,tung skulle du vilja vara det?
  Föresten det vill ingen!!!!!!!!!!!
  Så du måste börga banta diinn katt!
  Jag fttar inte hur du kan bara göda den och alla andra som har skrivigt holler också med!
  S¨å SLUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 7. är det en parodi på katten gustav? Vem i h-vete göder sin katt så mycket? Stackars djur. Lägg av ,sätt katten på bantning. Skulle ni själva vilja vara så tjocka? Tänk om, det är djurplågeri i stor skala. Nytt namn på katten, fatzo.

  Gilla

 8. Alltså! Man ser ju för fan att den översta är Photoshop! XD
  Men den nedersta är jag tveksam på…=( Och att det finns
  sådana människor!!! Hon på den nedersta bilden ser ju
  fan glad ut!!!!!

  HUR KAN MAN VARA GLAD????!!!!
  HELT GALET! hmm… fattar 0….. jaja, men jag förstår endå inte att man lägger ut bilderna på internet…. det e ju hemskt! m.m…

  o.O
  –_–
  ;D

  Gilla

 9. den första bilden är photoshoppad,men är den inte det så är det djurplågeri.man får inte ge djuren så mycket mat, det mår dom inte bra av.

  Gilla

 10. Det var ett jävla tjafs om dessa katter! Herregud ut och bota aids med er istället. Världen har större problem än några övergödda husdjur.

  Gilla

 11. Jag
  kan inte förstå.Hur dum man måste vara för att lägga in det
  på DATORN? ifall ni vore så tjoka så skulle det ju inte vara roligt och vara ine och alla ser dig så tjok….. Skäms ni inte. jag tycker att IDA har rätt.det är ju så himla DUMT och ROLIGT.jag kan inte fatta vad är det som är ROLIGT med att en katt som håller på att dö.så här
  ett e.x.p gu vad roliga katter ni har. är det verkligen roligt va va va? ni är ju så envisa så att ni tror att det är roligt nät någon DÖR eller? kolla kolla på Törnebohem Han tycker det är roligt att den där katten som är svart och vit.Han tror nog att det ät KUL när någon DÖR. jag skulle ALDRIG ALDRIG mitt liv setta in en sån bild på datorn ni borde SKÄMAS väm som satte in den här bilden.jag har 3 eller 2 katter men de är NORMALA.

  Gilla

 12. jag tror katterna ser ut sånna men det finns katter som ska se ut sånna på grund av hur dom avlas jag känner en som har en tjock katt och den har bra hjärta å bra hälsa de e uppkollat på ett djursjukhus. dessa bilder tror jag skikas ut i en mening att det ska vara kul och att man ska skratta åt dom men bilderna får en annan mening med det och det är att man inte matar sin katt så mycket så den blir sån om dom inte är avlade såna för då dör dom man ska behandla sitt djur som man ska behandla sig själv och en sund människa skulle inte tilllåta sig själv att bli så tjock om det inte går i släkten har du en tjock släkt har du stor risk att du också blir tjock samma sak med smala personer antagligen samma sak med katter behandla sin katt som du själv vill bli behandlad

  Gilla

 13. Roliga bilder, men jag tycker synd om katterna. Jag hoppas att någon har photoshoppat dem.

  Men jag tycker det är riktigt dåligt av er att skylla på Antonia, det är ju inte hennes katter för guds skull! Och ”Ida”, du skriver verkligen som en tolvåring. Jag är fjorton och jag skriver inte så dåligt! Gå tillbaka till skolan och ta några svenska kurser.

  Bilderna var faktiskt ganska roliga,

  //Sofia

  Gilla

 14. fatar du inte hur farligt det är för katterna det är ju DJURPLÅGER hoppas du fattar något när du ser alla inlägg och hoppas du inte gör det mot några andra katter det är vidrikt

  Gilla

 15. hoppas det ä photoshop annars ä det vidrigt, det ä det nu också men om det är verklighet…phu jag vill inte äns tänka på det.

  Gilla

 16. så du tycker jag skriver som en 14 årig liten tjej :O !!!!!!!! du vet nog inte hur gammal jag är och börja svara på vad alla andar har kommenterat !!!!.Dom på bilden den sidan du skiakade dom var ju fan inte roliga ens !!!!.

  Gilla

 17. Ida, de är inte mina katter. Jag har inte matat dem. De har kanske ätstörning, eller kanske någon har photoshoppat. Vad vet jag.
  Ingen anledning att du är arg på MIG!

  Gilla

  • asså jag undra om du håller den ena katten ?

   och ocm du inte tycker syn om dom ?

   jag tycker att man inte ska lägga in såna bilder för att man tycker det ser roligt ut. Jag tycker dom inte ser så söta ut. Ser du inte vad alla andra har kommenterat eller dom tycker ju också att det är djurplågeri !!

   Gilla

   • Ida! Väx upp. som sagt jag varken äger katt och ännu mindre håller upp katten på bilden. Vill du göra en insatts kan du alltid gräva fram vem som har katterna, jag har inte en aning om det.
    Men går du igenom livet med att ta allting på så himla stort allvar, kommer du inte ha ett roligt liv. Av dit sätt att skriva är du inte mer än 14 år.
    Läs dina läxor istället än att jaga upp dig över bilderna.
    Och varför jagar du inte upp dig över bilderna på den här länken: https://divage.wordpress.com/2009/09/26/katter-i-nya-farger/ eller du hittade de kanske inte?

    Men hur som helst du får vara upprörd om du mår bra av det.
    Jag kommer inte fortsätta och förklara, för tydligen förstår du inte vad jag skriver. Ha det gott IDA!

    Gilla

  • du har rätt Antonia, det är inte du som har matat dem. jag vet att den översta är fotoshoppad. Och Ida lugna ner dig lite va, det finns människor som har det värre men ingen blir så upp hetsad av det. hugg tag i något som är allvarligare.

   Gilla

 18. vadå skärp dig ?:O?? vem är det då hade du velat vara så tjock det är inte kul jag tycker inte att det är ett roligt skämt men du kanske hade velat va sån ? inte jag ialafal ska det va ett skämt eller ? :O

  Gilla

 19. asså ser du inte hur sjukt dom mår eller den svart och vita kan nog inte gå du är ju sjuk !!!!!!!!!! snacka om djurplågeri på stor grad !!!!!.

  Gilla

   • vadå skärp dig ?:O?? vem är det då hade du velat vara så tjock det är inte kul jag tycker inte att det är ett roligt skämt men du kanske hade velat va sån ? inte jag ialafal ska det va ett skämt eller ? :O

    Gilla

   • jag håller med Ida, fast jag vet att den översta är photoshoppatd. Antonia om du inte har några egna djur kan du ju hålle tyst eftersom du inte kan någonting. ta och läs en bok eller något.

    Gilla

 20. Detta är värkligen GROV djurplågeri, inte ”lite av”, som någon skriver!Undrar hur ägarna ser ut?Hallo, katter är ju SMÅdjur!!!Är det DET som kallas kärlek?

  Gilla

 21. omg!!!!tycker att det e värkeligen synd om katterna men om jag var dom skulle jag inte ha visat upp katten…….men det kan typ inte vara sant …….??????????

  Gilla

 22. Hur dum och okänslig måste man vara för att låta ens djur gå igenom en sådan lidande. Hallå, newsflash, DE MÅR INTE BRA AV ATT VARA FETA!!!!

  Gilla

 23. Ja man får verkligen hoppas det var Photoshop som var inblandat!!!
  Men den undre bilden ser ju äkta ut. Fast jag tycker det är lite djurplågeri över det hela, när man tillåter djuren att bli SÅ feta! Inte skulle jag stolt och glatt visat upp mig med min katt om den såg ut sådär, jag skulle skämmas…

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.