klart att någon ljuger…frågan är vem?


Grundlurad. Säger Wanja L. Wedin. Antingen ljuger hon eller sköter hon sitt jobb riktig illa. För om hon nu blev grundlurad, hur har saker gått i  hennes övriga uppdrag.  Kan man lita på att hon kan sköta alla sina åtagande och 20 styrelsejobb. Vad är de här politiker? Har de fått magiska egenskaper?

Hur vaksam är hon egentligen? Och hur lätt är att lura  henne då?

Tragiskt att det är så mycket mygel och girighet som uppdagas på grund av det kris som har uppstått i världen. Kanske beror krisen också delvist det girighet och rofferi som människor med makt utövat i åratal. Oavsett vilken parti de tillhör.

Och förklaringar och förklaringar. Och återigen förklaringar.
Socialdemokrater vill alltid visa sig folkvänliga. Att de verkar för folket. Men de flesta som sitter där har inte det blekaste aning om hur är det att leva på en vanlig lön. Utan att få in löner och pensionsförmåner för tusen extra åtagande, de omöjligt kan sköta tillfredsställande.
För vem kollar alla deras åtagande? Hur lätt är att få insyn? Det är väl först när fasaden krackelerar som alla bortförklaringar kommer. Någon slängs till vargarna, men resten klarar sig.

Och Margot Wallström vad är det du gör som motiverar så hiskeliga löner och pension. Att alla andra i EU har höga löner?  Det borde inte de heller ha. Som jag kan se det så står det ganska ostabilt för hela Europa. Folket verkar gå ut som förlorare medan alla dessa kommissionärer och ministrar och ledare säkrar den egna ekonomin för all framtid.

Jag kliar din rygg om du kliar min rygg verkar vara det högsta ledorden i dessa kretsar.

expressen, ekot

1, 2, 3, 4, 5

Annons

3 tankar om “klart att någon ljuger…frågan är vem?

  1. Wanja vet porecis vad hon håller på med, hon är tyvärtr inte så bra på att ljuga som hon skulle vilja vara. Att tro att denna människa skulle sitta på en post som den hon sitter på och inte ha kolla på när dessa HUTLÖSA pensionsavtal ingås är sådan lögn att… ja… jag vet inte vad.

    De är lika goda kålsupare hela bunten, mer eller mindre så att säga. Även fast vi fram till i dags dato inte sett alltför stora fadäser från Alliansens sida (förutom Borgs klavertramp) så kommer det säkerligen uppdagas både det ena och det andra i framtiden.

    Att vara politiker verkar vara något som får, den som nu blivit politiker, att glömma varför han blev det och vilka som såg till att hamnade där han hamnade, det vill säga väljarna. Som politiker tycker jag man ska ställa sig ödmjuk till det förtroende man fått av den folkgrupp man ska representera, utan förtroendet är man politiskt död och kan inget göra, inget mandat = ingen makt.

    Alla politiska partier tenderar att vara oerhört folkvänliga när vi närmar oss tidpunkten för att vallfärda till valurnorna. Då utlovas guld och gröna skogar men guldet uteblir och kalhyggen är det vi får… Sverige och politik i ett nötskal…

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.