Nour El-Refais håriga underliv…


Ja, vad ska man då säga. Så fort hon är i farten blir det rubriker. Och alla googlar på henne som galningar. Många besökare får jag varje gång det händer något där hon är inblandad. Över huvudtaget mitt tidigare inlägg  att blotta sina bröst är den mest lästa bland alla andra inlägg.

Jag kanske borde ämna min blogg för henne.  Men nääää… Skulle egentligen inte skriva om att hon har visat sin buske offentligt om inte min statistik har rusat i höjden igen. Ja..höjden och höjden. Allting är ju relativt, jämfört med Blondinbella och Kissie  eller Ian Wachmeister är min statistik är en fjutt i bloggvärlden för övrigt.

Men det är fascinerande hur Nour El-Refai kroppsdelar fascinerar. Skulle hon bli omskriven om hon nu aldrig har visat brösten eller sin buske? Det får vi aldrig veta nu. Men klart är att hon höjer statistiken.

statistiken min

statistiken min

Följ min blogg med bloglovin

Follow Divage

divage3

Annons

19 tankar om “Nour El-Refais håriga underliv…

 1. Komikerna hänger ihop ? Hon måste blivit fett skraj om hon bara var 21 år? Ganska grymt egentligen ….. men var det verkligen per andersson? Den personen har väl fru och så…?

  Gilla

 2. Jag känner henne inte, men hon verkar vara både en både kul och varm människa. Gillade hennes sommarprat, kolla gärna in!

  Gilla

  • Jag är mer reserverad, men jag ska lyssna hennes sommarprat.
   Var det inte hon som de skriver i dagens tidning igen? Att hon har sparkat någon i pungen?

   Gilla

 3. Jag fattar ingenting.
  Nour El-Refais är en komiker och humorist.
  Det har inget med kroppsdelar att göra.

  Hon är rolig. Skrattar varje gång hon är i farten.
  Sen om prydliga människor eller andra inskränkta typer upprörs, så skiter jag i det. Eller, nej det gör jag inte. Snarare lite upprörd, faktiskt. Därför att Nour gör humor som är bra, då menar jag inte buskar och sånt. Det sitter och är kul.

  Gilla

 4. Pingback: Top Posts « WordPress.com

 5. ”Skulle hon bli omskriven om hon nu aldrig har visat brösten eller sin buske?” är en intressant frågeställning. En annan är ”Skulle jag få några läsare om jag inte länkade till artiklarna där det står att hon visat brösten eller sin buske?”

  Gilla

 6. så jävla kass är hon. Skicka henne till Usa så hade dom sytt in henne direkt och när hon kom ut skulle hon fått sig en riktig ‘omgång’ av 3-4 stadiga negrer i någon bortglömd lagerlokal. Hon visar ju f***** så hon ber om det. EN RIKTIGT NOLLA!!!!

  Gilla

  • Helena! Det måste va nåt B-lista. Visst har jag fått mer besök på grund av hennes underliv, men inte så himla mycket att jag får en rankning…

   Gilla

 7. Hon var brai melodifestivalen iallafall tycker jag. Hennes andra ”upptåg” har jag ingen koll på.
  PÅ ab har vi ingen statistik alls, trist, förra gången tog det ett halvår innan den funkade igen. Om det inte vore på det viset att bloggandet tar allt mindre del i mitt liv skulle jag byta portal.
  Ha det!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.