jag är inte döende…


Dagen började jag hos doktorn. Andra gången faktiskt den här veckan. För trots att jag hade problem eller rättare sagt har problem runt mandlarna skickades jag till en magspecialist. Slöseri med både min tid och pengar. men framför allt tid. Ok magdoktorn var jättetrevligt. Trots att jag uppenbarligen tog upp hans dyrbara tid också. Men nu hamnade jag rätt. Ytterligare hos en supertrevlig människa. Då blir ju allting så mycket lättare.

halsen räddare...

halsens räddare...

Halsmandlarna kan jag behålla ( tur för det är en jobbig operation) men måste rensas lite då och då. Får göra som bilden här visar på en påse för halstabletter från mina hemtrakter, där ingen någonsin har blivit upprörd över namnet.

Tyvärr fick jag inte veta varför man drabbas mer än att man kan ju fråga sig varför man får finnar. Jag vill nog mina finnar mer tillgängliga, vet jag.

Follow Divage

divage2

Annons

2 tankar om “jag är inte döende…

  1. Usch verkar inte kul att behöva rensa runt mandlarna då och då. Jag får urk eller ulk känsla bara av att tänka på det hela.
    Mig tog de bort mandlarna på när jag var barn, jag fick äta så mycket glass jag ville och drack soppa i flera dagar. Då sövdes man med eter och det är jag glad för att de har slutat med.
    Krya nu på dig.
    Kram

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.