en skillnad mellan 3 år och 5 månader…


Jag tackar min biologilärare för att han skrämde skiten ur oss, i alla fall mig. Jag vet inte vilken effekt det hade på de andra, men vad jag vet inte heller de föll och testade otillåtna preparater.

Nämligen sa han lite i förbifarten att personer som gillar lukten av bensin eller nagellack eller lacknafta löper mycket större risk att bli beroende av narkotika. Och då jag älskade lukten just de ovan nämnda tycke jag att  det var klokt att inte testa. För det kanske skulle ha vart roligt för stunden men inte ville jag hamna i beroendehelvetet. Och se ut som de här människorna gör. Fler bilder bakom länken:

Se och begrunda. 3 år och 5 månader mellan de 2 bilderna.

skillnad på 3 år och 5 månader

skillnad på 3 år och 5 månader

Min lärare kanske lurades. Vad vet jag. Vet inte ens idag om det har gjorts undersökningar om vissa faller lättare dit än andra. Jag bryr mig inte om heller. Ville inte testa.  Vill inte testa.  Kommer  inte testa det heller.  Jag brydde mig inte heller vad andra tyckte mellanvarvet, att men guuuuuuuud, vad du är tråkig.  Det fick de tycke. Grupptryck  fungerade inte på mig helt enkelt.  Jag sket i gruppen.  Det gör jag än idag.

Jag skulle tapetsera hela stan med dessa bilder istället för fåniga halvnakna bilder på trosmodeller och annat skit. Göra följden av narkotika mer synlig. Istället för att glamourisera som många filmer och så kallade kändisar gör.

Follow Divage

divage2

4 tankar om “en skillnad mellan 3 år och 5 månader…

 1. Vet inte om det finns nån sanning i det. Men om man omvänt skulle tycka att det luktade superäckligt, så skulle väl i alla fall risken för att börja SNIFFA vara mindre?

  Gilla

 2. Hej
  Det där tror jag inte alls på. Doften av bensin gillar jag inte men visst luktar väl lacknafta gott?
  Bra att du har stått emot grupptrycket!
  i-)

  Gilla

 3. Tack för fina ord på Bloggportalen! Det var ju inte så svårt, eller hur!

  Håller med! Upp med bilder på svarta lungor på stan också. Tur att jag slutat röka för fem år sen. Det bästa jag har gjort. Håret blev tjockare och hyn bättre. Man ser direkt på folk som knarkar, super och röker för mycket. Det förfular verkligen.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.