Ryanairs nya sattsning…


Follow Divage

flyg2Ryanair vill vara det billigaste flygbolag.  Och det är dem kanske, dock har jag aldrig flugit med Ryanair, så jag vet inte så mycket om varken priser eller standard. Men när de tar betalt för precis allting tom med att man måste använda toaletten, vore det inte bättre att höja priset istället för resan som då   inkluderar allt igen? För som det är nu, så har man en grundpris där du betalar för sittsen, men sen om du ska välja var du ska sitta kostar det extra, bagage kostar extra och det är ju bra om du redan vid utresa vet hur mycket bagage du ska ha för annars blir det dyrare om du ändrar det på plats, mat kostar extra, drink kostar extra, och att pinka kostar också snart extra.  Det är säkert bara en tidsfråga innan själva incheckningen på plats kommer också kosta en slant.

Men nu ska de även köra bussar till flyget.  Billigare än det som bjuds idag. Få se vad som kan kosta på den bussen.
Ståplats utan bagage blir nog billigast. Sittplats kommer nog kosta extra. Sen kan man ta betalt för bagage redan här, pris beror nog på hur många du har med.  Luftkonditionering på sommaren extra, likaså värme på vintern extra.

Jag håller nog mig borta från RyanAir i fortsättningen också. Finns ju andra prisvärda alternativ kvar.

Annons

2 tankar om “Ryanairs nya sattsning…

  1. Jag har just varit ute och flugit och är glad att jag landat välbehållen. Gud vilket köande det är till den lilla toalett när alla har ätit. Tänker fan aldrig pröjsa ett öre för att använda den lilla holken!

    På ditresan var det kul eftersom en av flygvärdinnorna var från den byn jag bor i. Har känte henne sen hon var tre år. Tog bilder. Ska skriva om henne.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.