rensa upp bland politikerna…


Follow Divage

Var lever våra politiker egentligen? De gärna står och bestämmer hur  vanliga medborgare ska leva, vilka regler och lagar vi ska följa medan de själva lever efter andra normer och andra löner och förmåner. Och har inte  ens vett att inse vilka fel och varför de har begått det. Jan Emanuel Johansson ville hyra ut båda sin lägenhet och villa  på Gottland för överpris.  För lägenheten 10 000 kr i veckan ville han ha.

Efter skriverierna ångar han sig och mår dåligt. Hade svårt att sova.  Ringde tom jourhavande prästen.  Stackarn.

Värst egentligen är att han tycker inte alls att han har handlat fel, men han tycker att det var fel av Expressen att skriva om det.

Varför kan jag då inte hyra ut min lägenhet för mer än vad hyran kostar för en likvärdig hyresdito? Förutom att man kan lägga till lite extra om det är möblerad. Annars blir man återbetalningsskyldig.

Så vari ligger det han inte förstår? Bara en massa bortförklaringar. Hur han inte har tänkt när han satt in annonsen.  Men ska vi ha honom som bestämmande politiker när han inte ens har vett att TÄNKA? Och det är han som ska efterträda Pär Nuder (Inte för att jag gillade honom heller, men det är en annan historia). Lovande, kan jag bara säga.  Framtiden är säkrad i lögnarnas paradis. När man läser in sig på Jan Emanuel J undrar jag om han representerar verkligen rätt parti.

Expressen

6 tankar om “rensa upp bland politikerna…

 1. först och främst så var ju detta bara en liten droppe i havet ta och kolla vad dom andra politikerna har ställt till me det är fester som vi skattebetalare har fått betala dyra kläder osv osv… vad har vi svenskar gjort då jo inte ett jävla dugg vi svenskar är fega kräk som inte törs säga i från utan det bara gnälls och inget görs

  Gilla

 2. Vem skulle inte ha lust att hyra ut villan eller övernattningslägenheten (om man har någon) till detta pris. Men de flesta av oss vet väl att det inte är tillåten. Varför vet inte en sån som Jan Emanuel det? Han har väl varit med när det skrevs sådana lagar så han lär väl känna till det? Skandal när det var en sån som han om det åtminstone hade varit någon annan som gjort det. Typ Linda Rosing eller någon sån. En sådan hade nog kommit undan med : Jag kände inte till lagen….

  Gilla

 3. De lever i en helt annat värld. Kommer ihåg att en politiker (??) för några år sedan svarade på frågan hur han skulle klara av livet på en lön av en vanlig industriarbetare. Han svarade: Det skulle inte ens räcka som fickpengar!

  Gilla

 4. Ja man blir så RÄDD. För man inser hur lite den ”vanliga” människan har att säga till om och politikerna verkar kunna göra precis som de vill. Alltid.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.