mördarna är friade…


Follow Divage

Så märkligt att numera går inte bevisa vem som har tagit en annans liv så fort det är mer än en som är inblandade. Tydligen om man inte kan visa vem den skyldige var, blir alla oskyldig.

Så om jag nu vill ta någons liv ska man mucka bara  gräll och i tumulten utdela några hugg sen hävda att man inte har haft avsikt egentligen, och det var de andra som har gjort det. Jag bara råkade vara där.

Stackars Romario, han har nog stuckit ner sig självt. Måste vara så. Mördarna är ju friade. Ingen är ansvarig. Att de inblandade  kan leva med sig själva. …

Nog blir det kaos ikväll.

expressen, dn , svdekot

divage4

Annons

5 tankar om “mördarna är friade…

 1. Tja, själva rättvisan har funkat rätt bra här eftersom man inte velat fälla någon på så osäkra grunder. Tydligen var det ett helt gäng som bråkade med varandra och ingen har haft någon riktig koll på vad som hänt, enligt det lilla jag läste om utredningen så var det framförallt detta som gjort det svårt för polisen att få fram någon slags bevisning.

  Gilla

 2. Karl! självklart ska ingen dömas om man är oskyldig. men varför kan man inte få fram bevis?
  polisen måste va väldigt okompottens. För de är väl inte motade? eller?

  Gilla

 3. ”Tydligen om man inte kan visa vem den skyldige var, blir alla oskyldig.”

  Hur är detta något annat än en självklarhet? Rimligen måste man kunna bevisa att någon är skyldig innan vederbörande döms, annars försvinner hela poängen med en rättsstat.

  Givetvis är det en tragedi att den som faktiskt utförde brottet går fri, men det kan knappast vara bättre att döma någon som är oskyldig.

  Nåja, kan inte påstå att jag har följt det här fallet men ändå.

  Gilla

 4. Den riktige mördaren var ju aldrig i rättegången ens!!! Han går ju fri…sedan oktober!!! Det verkar så? Eller? Stackars föräldrar till Romario…de får gå resten av livet och undra om det var han??? Dem kommer nog inte över det här? jag säger bara allt är narkotikans fel!!! För mycket missbruk på gatorna, lägenheterna, överallt!!!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.