är kungen verkligen nöjd?…


Follow Divage Bröd och skådespel åt folket -> yttrades redan omkring år 100 då Hadrianus satt vid makten.  Ingen nytt.  Funkar än idag.  Väldigt snabbt flyttades fokusen från ekonomisk kris till kungabröllop. Fast är det inte ett konstigt namn? Kungabröllop.  När en blivande drottning som ska gifta sig.  Men det heter ju kungligheter å andra sidan och inte drottligheter.  Eller? I jämställdhetens namn borde man inte hitta något bättre?

Önskar självklart Viktoria och Daniel lycka till, men självklart undrar också varför dröjde så länge.  7 år är ju lång tid att vara tillsammans. Såg videoklippet där en viss spänning lägrade över den lyckliga familjen.  Där kungen och drottningen sa att de var nöjda, men inte syntes i kroppsspråk att de faktiskt var det.

Antagligen ett spel för gallerier, lillsessan vill kanske gifta sig och det går ju inte i fin en familj före storasyster som dessutom kommer bli drottning. Vad skulle världen säga.  Tyvärr ser inte Daniel särskilt lycklig ut på bilderna. Men det har han aldrig heller gjort det.  Något rundare är han också trots att han äger och leder ett gym men det är ju slut med det också. Ögonen glänste något märkligt, kanske blev det är ett hård fest dagen innan.  Men det kan det vara också att han är bara sjuk.

lyckligt?

lyckligt?

Kungen som annars har lätt att dra på smilebandet, ser en aning ansträngt ut. Och Daniel…  inte heller han ser ut som sig själv. Men nu har en ny era börjat.  Allt ska nu skrivas om,  nu har vi en ny Obama att följa dagligen.  Nya magasiner kommer nog till dagen.  För många vill inte missa en enda nyhet runt det stundande bröllopet, sen ska det bli  arvingar, och hur många ska de vara? det relativt anonyma livet är nu definitivt över.

DN, Svd, Ekot, tornebohm ,witchbitch

divage

Annons

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.