värsta typ av nyhet…


Travel News utsåg vilka länder och städer som är de mest uppskattade att resa till. Blir nyfiken och går in på SvD sida så nyfiken jag är.

Men där får man veta några namn till förutom det som redan står i titelraden. Inget annat. Inte ens en länk till Travel News så att man kan kolla det själv. Varför ens skriva om det om man inte kan ge mer information. Jag förväntar helt klart mer av SvD.

Jag antar att Johan Hellekant får ändå bra betalt för sin ganska så intetsägande artikel.

Jag förväntar helt klart mer. Det är ju inte mitt jobb att researcha och leta.

divage

Annons

4 tankar om “värsta typ av nyhet…

 1. Sv: Först och främst så skall man nog inte det, på samma sätt som man inte skall döma hunden efter håren. Men hursom så var det faktiskt väldigt bra och jag rekommenderar det absolut.

  Och ja, hade gärna gjort det, förutom att jag inte har någon rätt alls. Efter tio visst, då skall det va tyst, men det är väl okej att låta igen vid typ 06 eller något sånt?

  Och egentligen är det inte så farligt om man jämför med det faktum att jag för ett tag sen vaknade VARJE morgon i tre veckor klockan 06.30 av att några killar började borra i huset. Och i ett betonghus känns det som de sitter i ens huvud oavsett vart någonstans de håller hus i huset. Det hela var för att dra nya sladdar till bättre bredband – jag har mobilt bredband. Så jag led av ingen anledning.

  /Jillie

  Gilla

 2. Visst är sånt irriterande?

  Betr Shantaram, så undrar jag om det verkligen är en biografi eller om det där med att han är förrymd fånge är hittepå. Fast egentligen spelar det ingen roll, romanen är jättebra och jag ser fram emot filmen som tydligen är på G!!

  Kram

  Gilla

  • Den är nog baserade på verkliga händelser med konstnärliga frihet att brodera ut för att spänningen ska vara fullständig. Har googlat lite på honom på nätet, mest för att vara nyfiken hur han ser ut. Lit besviken blev jag, men han är säkert en charmör för övrigt 😉 Men hittade ingen bild eller uppgifter på hans så kallade stora kärlek. (och min engelska är inte så bra, så jag bara kanske missade det)
   Så det blir film.
   Säkert kommer det dra in mycket pengar,om man gör det rätt och inte blir överambitiös, så att historien dör.
   Ibland kan det löna sig att vara kriminell…eller?

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.