närtitt på en krokodil


Nu kan man titta på krokodiler från riktigt nära håll. Från en 4cm tjock  plexiglasbur.  För de  som vågar. Det är en ny turist attraktion i Australien. 15 minuters närhet för de nyfikna, som hoppas att glaset håller. Jag visste att krokodiler är stora men har aldrig trott att de är såååååååååååå stora.
Tur att vi inte har de i Sverige.

Jisses vad den är stooooor

Jisses vad den är stooooor

den buren är inte av glas, men nära kommer man ändå...

den buren är inte av glas, men nära kommer man ändå...

Annons

8 tankar om “närtitt på en krokodil

 1. Läskigt! De ser ju dessutom så elaka UT också, i ansiktet! Men i glasburen hade jag nog kunnat tänka mig att vara en stund! Men inte i den där buren!!! Där kan man ju få fantasier om att man skulle råka sticka ut ett finger eller så mellan spjälorna…

  Gilla

  • Det har jag inte en aningom vad är vitsen med just det. Och vet inte heller om vem som skulle kunna ge svar. Min gissning är att du skyddar dit namn och kanske att man ger viss sponsring till WP. Men det är bara en gissning.

   Gilla

 2. Crocs är nog inte att leka med. Undrar var vi människor kommer ifrån egentligen. Eller, var kommer allt i från. Säger någon Gud då skriker jag.

  Har du sett på kontrollpanelen att man kan få en domän genom wordpress för 15 dollar per år. Billigt. Nappa. Tror jag ska göra det. Då kommer min sida att heta http://www.parnassen.com. För det var ledigt stod det.

  Gilla

 3. Hej
  Ja det ser häftigt ut.Men jag avstår nog.
  Har kört bil över en översvämmad bro en gång nere i södra Africa. Tog sikte på brofästet.Det gick bra men jag var inte mindre nervös av att veta att det simmade hungriga krokodiler i floden.
  🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.