snuskig fantasi…


Titta på teckningen här nedan. Omedelbart har vi vår teori vad det handlar om. Eller hur? Men läs mammans förklaring under teckningen också.  Och då har vi en ny bild framför oss.

mamma

20 tankar om “snuskig fantasi…

 1. jo man kan ha reklam på dom flesta bloggarna, på wordpress. com finns det väl så kallade widgets där man kan lägga in kodsnuttarna.

  På min böogg kan man lägga in precis vad man vill, det är fördelen med WordPress.org, man kan labba med allt!

  Gilla

 2. Antonia: Då måste du pröjsa varje år. Här är det ju gratis. Det är klart – du skulle ju kunna ha reklam. Men då måste du väl ha en massa tittare för att annonsören ska vilja annonsera antar jag. Kanske lika bra här. Det kostar ju inget i alla fall – mer än tid förstås.

  Ska kolla på din skönhetsblogg nu.

  Gilla

 3. Jasså var det så enkelt! Så vill man orga så får man fixa och dona och lägga in och ha sig. Kan ju vara bra om man har tid.

  Kan man ha annonser på org? Kan man ha annonser på com?

  Gilla

 4. WordPress.org är ju bara själva plattformen som du själv måste lägga upp på en domän och sen fixa till allt själv, installera tillägg och teman.

  .com är en färdig plattform där man har begränsningar för vad man kan göra.

  Gilla

 5. Har du tänkt på en sak. WordPress är nog en liten ankdamm. Först var det fyra miljoner bloggar i hela världen alltså – och nu är 200 tusen inlägg istället per dygn.

  Och det över hela världen. Hur många svenskar bloggar här kan man undra? Ska kolla upp det. Dom som ligger i topp ligger hela tiden i topp. För att synas där måste man ha runt 200 besökare per dag. Jag har inte så många besökare – kanske inte så konstigt eftersom bloggarna nog inte är så många.

  Gilla

  • Lustigt att du skriver det, för jag funderar på samma sak. Funderar också på om jag ska ha på eget namn med, alla säger att det är så lätt men jag fattar fan i mig ingenting. och har inte lyckas hämta in info heller.
   Alltid så svårt när man vill stå på egna ben.
   Och när det väl har lyckats, då förstår man inte heller vad det var som man inte förstod.

   Gilla

 6. Antonia: Ja, acceptansen blir större. Vi blir tillvanda och avtrubbade. Men, tänk dig in i att vara fyra år och bli fasthållen och utnyttjad. Det gör ont och du förstår inte vad som sker…

  Gilla

  • Jag har alltid känt med de som blev mördade, känner deras skräck hur de kan känna sig när de förstås att spelet är förlorat, men vet inte om jag orkar känna även småbarns skräck när de blir utnyttjade av idioter till karlar. Fy, bara tanken får mig att må pyton.

   Gilla

 7. Nu har jag läst. Tänk vad allt kan missförstås. Förstår att mamman ville förklara i dessa snuskiga pedofil- och stripp-tider.

  Såg drottningen på TV igår – hon var med på något som Ecpat ordnade angående hur barn används i världen. Dom mest vidriga plågsamma sex-bilder på hur barn används. Silvia sa att vi skulle komma ihåg att det var verkliga barn som användes. Att det hela inte är fejk.

  Var kommder dom där 50 000 svenska männen ifrån som åker utomlands och utnyttjar barn. Tänk, resten av världen.
  Nä, jag måste ta fram bössan och börja skjuta av lite…

  Gilla

  • Man undrar förstås varifrån de männen kommer. Det som skrämmer mig är att acceptansen blir större och större. Det känns så. Glad att jag inte har barn. Verkar som om inget skrämmer pedofilerna, de blir mer öppna hela tiden. Så ta fram bössan, kanske skaffar jag en också 😉

   Gilla

 8. Förresten har du märkt att stora bloggpriset har gått av stapeln. Herregud vilket jippo. Men vanliga media rapporterade inte om det. Dom fattar väl inte än vad som försiggår. Jag har int heller märkt så mycket.

  Gilla

 9. Det är mycket fint att flickan vill bli som sin mamma. Vad ska hon annars förhålla sig till. Barn ser upp till vuxna. Det är deras förebilder. Så är det funtat och inget vi kan göra något åt.
  Sen finns det ju naturligtvis vuxna som inte är värdiga att fostra barn.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.