släpp fångarna fria, de förtjänar det…


Mördaren vill bli fri. Han tycker att nu är det dags för frihet igen.  Nytt namn har han ordnat, Belafonte istället för Zethraeus, kanske efter sångaren och filmtsjärnan Harry Belafonte. Möjligen hans idol. Här är en klipp för de som inte vet vem han var:

Zethreaus/Belafonte  tycker att han förtjänar friheten igen. Han dömdes för mord 1995, men fick ytterligare en dom 2003 för anstiftan till misshandel, stämpling till grov misshandel, stämpling till grovt rån m.m.
Under tiden han har suttit ”inne” har han gift sig och fick 4 barn.  Dessutom studerar han litteratur på universitetsnivå. Inte behöver han betala för hyra eller mat heller, det gör vi. Snart kan han väl  starta en blogg inifrån( om den är inte igång än.),precis som  Sanna Bråding. När en har börjat, fortsätter väl resten också.  Fast de flesta är väl dyslektiker, och då blir det svårare.

Vilket straff!

Och snart kan han börja sitt liv utanför fängelset. Kanske. Och kanske blir han hederlig. Men det tror jag inte. När de sitter inne tror de själva att de har blivit bättre. Men när de kommer ut och får möta den brutala verkligheten, få som klarar av att inte falla tillbaka till gamla beteende.

Läs även vad  Törnebohm skriver

Annons

2 tankar om “släpp fångarna fria, de förtjänar det…

  1. Visst, tidsbestäm hans straff. Borde faktiskt ha gjorts från början, tycker jag.

    Låt oss säga att 20 år är ett vettigt straff för ett mord. Fyra mördade = 80 år. Sedan lägger vi till sex mordförsök, säg 10 år styck. Då har vi 60 år till, totalt 140 år. Där har du ditt straff, Tommy. Då bjuder vi dessutom på olaga vapeninnehav och eventuella andra brott i samband med morden/mordförsöken.

    Personligen tycker jag man ska koka lim på fanskapet.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.