mord i kroppen


Trots varningar skriver läkare ut mycket antibiotika. År av missbruk av antibiotika resulterar att bakterierna blir mer och mer resistenta.  Går inte att behandla den sjuka. Kroppen blir demolerad av illvilliga och väldigt hungriga bakterier. Följden…blir DÖD.

Men människorna verkar inte bry sig, vid minsta lilla infektion vill de tydligen antibiotika utskriven och läkaren protesterar inte. Deras auktoritet är sen länge borta. Vi kurera oss från nätet. Och kan allt. I princip. Eller?…
Faktum är att få läkare vågar säga emot, då tvivlet kan ändå smyga in, men tänk om patienten har rätt.

Jag skulle inte heller gå oförbered till läkare idag. Det är bara dumt.

Men antibiotika fick jag sällan. (En av gångerna var när jag fick magsårsbakterier i magen efter en undersökning varför jag hade så dålig järnvärde.  Järnmättnaden låg på 5 när den skulle ligga mellan 20-55. och nu får jag leva med problemet i magen kanske resten av mitt liv, för antibiotikan hjälper inte, den blossar upp om och om igen.)

Tack och lov att jag inte fick antibiotika skulle jag vilja säga, men det har ju tyvärr inget betydelse att jag inte knaprar/knaprade på de i tid och otid. Andras knaprande har ju fixat för oss alla.

Hörde nyligen i radio att snart kan man inte heller bota Gonorré, då antibiotikan tar inte på den längre. Dyster prognos för de aktiva. Men kondom vill ändå få använda. Så naturen genom oss själva ser nog till att jorden inte blir alltför överbefolkade.

2 tankar om “mord i kroppen

  1. Man ska inte äta pencillin i onödan. Jag gav inte mina barn när dom var små. Läkaren blev skitförannad på mig när min ena dotter var förkyld och röd i örat. Du får skriva ut men jag tänker inte ge henne sa jag åt honom. Idag måste man vara sin egen lyckas smed och resistensen är inte att leka med. Man måste ha ett bra immunförsvar. Det är det enda som hjälper.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.