frossar…i bakelser


tårta med pingviner

tårta med pingviner

Hittade en blogg om tårtor och bakelser, den heter sockersött. Eftersom jag ser mig som en missbrukare av sött (choklad, tårtor, bullar,  godis m.m.) blir det svårt att utsätta mina smaklökar för såna frestelser.  Men jag kan åtminstone njuta av bilder och beskrivningar av dessa härligheter.  Det är inte fettbildande. I alla fall inte på kroppen.  Men hjärnan blir lite inbäddad och kan utan begränsningar inbilla sig en hel del.

Jag beundrar  Anna som driver bloggen, för tydligen har hon haft viktproblem förr, idag väger hon endast 52,7 kg. Kanske, kanske en aning för lite (vet inte hur lång hon är) men hon vägde 137 kg förr. Och vägen från 137 kg till 52,7 kg kan man också följtartaa i en egen blogg, vilket kan inte vara så lätt ändå. Så den vetskapen ger ju en extra dimension åt hennes bakelser.

För jag älskar att baka själv, men tyvärr kan jag inte motstå frestelsen att smälla in en hel tårta SJÄLV  efter att jag har provsmakat den. Livsfarligt. Så jag slutade göra tårtor, för att skona min hälsa.Nu ska jag förkovra mig i hennes väg till att bli smal framförallt att behålla vikten, vilket jag tycker är nästan viktigare än allt det övriga.

Jag känner nu att jag har en hel del att jobba med. Måste stärka min karaktär. God Bless me!.

2 tankar om “frossar…i bakelser

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.