dagen efter…


Dagen gryr- tro jag att det heter. Det är en fin dag. Iallafall i Stockholm. Med stråande sol och gnistrande luft.  Vindstilla är det också.

En ganska fin början av året. 2009.

Jag har inte summerat 2008. Det var ett tufft år,så jag vill inte detaljmåla. Inte heller fick jag fler läsare än jag hade innan. Men några få följer troget som Grynboll och Palena Inn. Livsglimtar och Witchbich , Mortfiles och Laila tittar in lite då och då och även Gunnar hälsar på. Hos andra kan man lämna kommentarer utan att de aldrig tittar in som Bali´s hemsidesmakare och bra många till. Nåja alla har sitt sätt att sköta den egna skapalsen.

Statistiken höjs av sökmotorer mest. 😦 Skulle nog inte få intäkter genom reklam om man nu kunde ha det här på WP. Men det kan man inte . Eller har jag inte fattat hur man bär sig åt. Mindre bekymmer så klart.

År 2009. Vad döljer du? Vad ska du överraska mig med? Ingen som vet. Vad önskar jag till mig själv då? Att jag har hälsan. Framgång – mycket framgång. Bättre ekonomi, inte bara för mig men för alla. Lite mer tur. För det har jag aldrig haft.  Det skulle jag jätte gärna ha. Att känna hur det känns. Att Fortuna bländar mig med sitt leende. Att livet blir lättare med mer flyt. Det är vad jag vill. Och vad jag önskar.

Vad verkligheten blir, har jag nog inga tvivel om. Blir som det brukar. En kamp. En evig kamp som gör oss starkare. Och som vi alla måste delta i.

Välkommen till verkligheten 2009 också.

Annons

7 tankar om “dagen efter…

 1. Ju det hade jag verkligen flera besökare på AB och du hade enormt många. Ibland var din kommentators fält överfull. 90-100 kommentarer var inte ovanliga hos dig.

  Och jag hade också fler även om jag var inte ens i närheten av dina.
  Men jag gillade inte stämningen och inte heller designen på AB.

  Gilla

 2. Livet kommer nog att rulla på som vanligt. Men jag tror att 2009 kan blir ett höjdarår. Vi lever ju på hoppet. Intäkter stavas utan c.

  Hade du inte fler besökare på AB? Det hade jag. Här på wordpress är det trögare. Det är ju samma gäng som ligger på topp hela tiden. Bara det är ju tröttsamt. Men alla är ju så gott som kändisar och folk är nyfikna. Så är det bara.

  Gilla

 3. Ibland har man flyt.. inget ont kan hände utan allt bara landar i knät precis där man vill ha det.
  Allt går i cykler så jag hoppas du kan få dig en omgång lycka detta år 2009.
  Ja, det är rätt många som aldrig skriver kommentarer, undrar just varför?
  Kram och god fortsättning på det nya året!

  Gilla

 4. Jag ser fram emot ett strålande 2009 fyllt av överraskningar och nya spännande projekt för mig och min lilla firma. Jag hoppas alla mina vänner får det bra på alla sätt och jag hoppas verkligen att Lady Fortuna vänder sig mot dig i år Antonia och ler med hela ansiktet! Det är du så väl värd.

  Som trissreklamen säger ”plötsligt så händer det” och jag hoppas att 2009 blir det år när det blir sant för dig på alla positiva sätt.

  Gott nytt år 🙂

  Gilla

 5. Hej
  Av Dina förväntningar på det nya året önskar jag mest att den om Hälsan slår in.Andra saker är också viktiga men den väger tyngst för mig.
  Önskar Dig ett fin nytt bloggarår!
  🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.