vi fylldes med sprit…


Vi fylldes med sprit ->säger deltagarna på Stjärnorna på slottet. Alltså har inte de nåt eget vilja? Kan inte svenskar handskas med alkohol överhuvudtaget? Det är väl ingen som har stått bredvid  och tvingade i de alkoholen.

Usel förklaring!!!

4 tankar om “vi fylldes med sprit…

 1. Märkligt att det ska ta sån plats hela tiden … spriten, men om man lyssnar på en hel del folk så är det spriten som är det viktigaste när de umgås. Vad jag inte fattar är alla de som super skallen i bitar och beter sig så jag vet inte vad och så fortsätter det på samma vis nästa fest. Jag kan inte med sån och fattar inte vad de håller på med.

  Gilla

 2. Antonia: Man ska inte tro på allt om står i tidningarna. Alla vill synas. Tedningen tjänar pengar på att hårdvinkla och dra upp bagatller till ingenting. Det gäller att se bakom kulisserna. Skådisarna vill också vara med – hellre negativ publicitet än ingen alls är credot.

  Gilla

 3. Aftonbladet toppade nyheten med Loffe igår. Dom vill bara sälja lösnummer. Alla tycks spela i samma smet för att få synas – alltså även skådisarna.

  Nej, vi svenskar kan inte dricka som man gör i Italien t ex. Här går det lätt över styr. Men å andra sidan är vi vana att blota tre gånger om året. Det sitter nog i generna skulle jag tro.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.