Vinn en Nikon!


nikon-D60

nikon-D60

Ja, inte hos mig men här  hos om digitalkameror kan man hoppas på tur.  Och det är precis vad man behöver. Då jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv. Antagligen kommer det inte  heller ske nu, men jag gärna bidrar att hans sida får ännu mer besök. Det är han värt, för jag alltid beundrar de som kan förmedla kunskap till oss som är mindre vetande, och det gör de utan att det kostar oss nåt.

Egentligen borde han också få ett pris, för det måste vara tidskrävande att läsa igenom alla som vill komma åt den åtråvärda Nikon D60

Jag har en bekant som brukar vinna ofta. Typ resor och årsförbrukning på det ena och det andra. Så därför tror jag att vissa har bara mer tur hos fru Fortuna än andra.  Jag tillhör de som fru Fortuna har inte sett. Vi är nog många.

Och vad behöver man göra för att vinna Kameran?  Skriva ett inlägg och länka till om digitalkamera , samt lämna ett kommentar på hans sida.

Nåja… jag har gjort mitt nu och väntar om fru Fortuna äntligen tittar åt  mitt håll  och därmed får jag en försenad julpresent som blir njutbar på  hela det kommande året.

En tanke på “Vinn en Nikon!

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.