otillräcklig wordpress


Ibland känns som det inte finns tillräckligt med möjligheter här på WordPress. Eller rättare sagt jag vet inte hur man utnyttjar de möjligheter som finns och var finns de i så fall.

Just nu skulle jag gärna lägga in länkar på de sidor där jag har börjat sälja mina hattar och såsmånigom även andra saker.  Visst jag skulle kunna lägga in de bland länkarna men då hamnar de spridda och jag vill ha de samlade under en och samma widget, så att man lätt hittar de.

Jag har varit inne på andra WordPress sidor men jag har inte fatta hur de har byggt upp sidan för de ser så annorlunda ut. En av de är Grynbolls som är grunden wordpress men sen fattar jag ingenting.

Hoppas att någon kan ge en vink hur man gör en widget som jag vill, men under tiden annonserar jag här att nu kan man köpa några av mina hattar här:

handig1

Annons

6 tankar om “otillräcklig wordpress

 1. Jaa.. tyvärr är det svårt att svara på. Vet ju inte alls hur dina inställningar ser ut å vad du har för möjligheter att ändra på saker å ting.. då även jag har samma lösning som både Laila & Grynbollen.. d.v.s bloggen ligger på en egen domän.. inte inne hos WordPress.com.

  Men om du nu inte har några möjligheter att göra egna länkkataloger å sortera upp länkarna i olika kategorer.. t.ex. en för ”vänner”.. en för ”favoriter”.. o.s.v.. så kan ju ett tips annars vara att du bara skriver ett annat tecken framför dina egna länkar.. t.ex. en asterisk eller ett bindestreck eller nåt annat du tycker ser tjusigt ut. Då borde dessa dessutom hamna överst i listan.

  Kan vara värt att testa? =o)

  Gilla

 2. Om du väljer en widget som heter Text, och drar över den dit du vill ha den, så kan du sedan döpa den till t ex Hattar, eller nåt liknande.
  Sedan kan du där skriva länkar och även lägga in bilder om du vill!
  Ungefär som jag gjort under Prishylla eller Ping…

  Gilla

 3. Min blogg kräver eget server utrymme, jag köpte plats och mitt domännamn”tornebohm.com” hos one.com. Det kostar mig 500kr om året. Man laddar sen hem hela wordpress paketet helt gratis och sen lägger man upp det på sin serveradress, sen kan man ladda hem olika utseenden och en massa tillbehör gratis och det är inte svårt utan funkar ganska så lika som det gör på din blogg, skillnaden är att du kan styra allt mycket bättre och få din blogg precis som du vill ha den.

  alla finesser på min blogg är såna jag hittat och plockat hem och det handlar bara om att klistra in lite kod i en widget ungefär som på din blogg. Det är inte speciellt svårt och det finns olika ställen på nätet som förklarar hur du gör allt med wordpress. Börja på wordpress.org och kika lite

  Gilla

 4. Hej

  Vilken typ av blogg du än väljer så finns det ju begränsningar.
  Det bästa är att ha tillgång till ett web-hotel och ett bra verktyg så att man kan få det precis som man vill. Man behöver inte programmera allt från scrath i html. Länakr o annat görs i menyer.Ibland får man klistra in html-koder o nån gång ”tänka till själv.
  hoppas de tgår bra med dina hattar!
  🙂

  Gilla

 5. Skillnaden är att jag använder verktyget WordPress, det är inte samma sak som wordpress.com. Allt som finns på min sida bygger jag själv som jag vill, du är begränsad till vad som tillåts.

  Jag kan i princip ändra på precis allt, men på din sajt finns bgränsningar på vd man kan göra.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.