…dagens missöde…


Jorden är bra rund och inte tala om att det är halt på vissa ställen. Nu var det i restaurangen i Bonniershuset på Torsgatan. De har så jävla halt golv. Så snabbt så att jag inte märkte nåt var jag på alla fyra. Ont gjorde det. Tog tid innan jag kunde resa mig, så många undrade vad jag höll på med. Många och många, det var ju lite efter rusningstid, och hann inte ens betala så tack och lov hade jag ingen matbricka i handen än.

Inget bröts. Som tur är. Har ganska tåliga ben och band. Men ont gör det, och den är inte lika pigg att böjas, med andra ord får jag ta hissen.

Tyvärr ingen bildbevis, min kompis hade inte kamera och för övrigt blev hon själv paralyserad av mitt fall. som typ alla andra som var där.

Annons

6 tankar om “…dagens missöde…

  1. Okey – då vet jag. Det ramlade in sex nya länkar som sent igår kväll – och sen var dom borta. Du var en – så jag måste bara fråga. Ja, ibland undrar man ju vad det är som sker.

    Gilla

  2. Stackars dig! Men du kan väl stämma dom och få lite ersättning för sveda och värk. Jag tänker mig alltid för nu för tiden. Har ramlat och slagit huvudet i skåpluckor o s v och tänkte sista gången – nej, inte en gång till.

    Dit det lutar rinner det ju… Det är många som har skott sig nu. Hur sjukt får det bli angående finanskrisen.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.