vad är det som inte stämmer här?


Följ min blogg med bloggkoll

En flicka i Indien tar sitt liv för att hon är rädd att jorden går under på grund av den stora big-bang experimentet. Så långt kan jag kanske förstå. Men varför ta livet av sig på en sånt smärtsamt sätt? Det kan jag inte förstå. Att dricka bekämpningsmedel är inte det lättaste och smidigaste sättet att ta livet av sig. Snarare det mest smärtsamma.

Jag tycker att det här helt klart hamnar om någonting annat. Mord till exempel. Sen bortförklarar föräldrarna det hela. Och som vanligt köper media och kablar ut den.

Jag kan verkligen inte förstå varför man väljer en smärtsam död, när man är rädd för att då i Cern experimentet.

http://www.aftonbladet.se

Annons

3 tankar om “vad är det som inte stämmer här?

 1. Det verkar lite märkligt att man tar livet av sig för att man är rädd att dö, men skräck har en förmåga att få en att göra märkliga saker som bekant.

  Jag tror att hon helt enkelt inte orkade leve med den skräcken att slitas i stycken av ett svart hål eller liknande och på det viset kanske missa alla chanser till ett efterliv (beroende på religion osv).

  Jag är ganska säker på att indierna tycker likadant om oss och våra konstiga seder. Något som är lite tänkvärt är att vårt sätt att leva och tänka faktiskt är i minoritet i världen, så egentligen är det vi som är ”outsiders” 🙂

  Gilla

 2. Hej
  Tragiskt att så många blev uppskrämda av detta experiment.Så lätt går inte världen under.Fast vi gör vad vi kan för att få den att kollapsa med all miljöförstöring.
  😦

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.