rastahund i full fart

Puli är en mycket gammal ras från Ungern. Den är ovanlig, i Sverige finns det ca 400 st pulier. Puli är en sund, intelligent och lättlärd hund. Den används mest som sällskapshund och den hänger gärna med på familjens alla aktiviteter. Tvärtemot vad man kan tro, är den speciella pälsen, som bildar långa fotsida snören, inte alls svår att sköta. Puliers päls fäller inte och detta gör att många pälsallergiker kan ha puli. Mer om Pulin kan du läsa på FUR-s sida

Annonser

10 thoughts on “rastahund i full fart

  1. Publikmagnet är bara förnamnet vet inte hur många gånger jag får frågan om vad är det för hund och hur sköterman pälsen.
    Det är mycket hund i liten förpakning.

  2. Pulimor, jag håller med dig. De är fantastiska hundar. Du måste få väldigt många frågor vad du än går med de. gissar jag. Måste va en publikmagnet.

  3. Ja, de är verkligen fantastiska. Jag är nu inne på nummer tre och fyra. En maskad fakó, Boris, och så svartingen Ivan. Två tonårskillar som kräver sin matte. Men vad gör man inte för sina små…Och jag kan ju ägna tid åt att dra snören eftersom jag slipper dammsuga hundhår.

  4. Men så kul att se en bild på Puli, jag har träffat en sån när vi satt och väntade på att få komma in hos veterinären med watson. Pulin var så härligt och jag trodde inte det var sant när jag såg pälsen.
    Mysig hundras..
    Kram

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s