fick blommor av en kund


De här rosorna fick jag i måndags. De håller än. Vilket är en ovanlighet för mig, som de rosor jag brukar köpa, ger upp redan dagen efter. Det tillhör faktiskt ovanligheten att jag får blommor av mina kunder. Och jag blir extra glad när det händer.

Jag har inte sett henne länge, har flyttat och valt en annan klinik att gå på. Men få är så bra som jag är på mitt jobb, så hon nu återkommer för behandlingar. Även om hon inte längre bor i närheten, tycker hon att det är värt att resa och planera bara hon får bra behandling.

Sen jag började i min bransch har mycket förändrats. Nu finns skönhetssalonger i princip varje gata, ibland flera på en och samma gata. Konkurrensen är stenhård, med dumpade priser och konkurs som följd. Många av de nyöppnade klarar bara kanske ett år,innan de slår igen. Dumpar man priser gör man en otjänst för sig självt för sen blir det tufft att höja priserna, då kunderna inte alls gillar det och sviker lätt och går vidare till nästa ställe med dumppris.

Konstigt att värden aldrig dumpar lokalens hyra. Inte ens då när stan är fulla av tomma lokaler som det är ny. De har aldrig sommar rea, inte heller rear de runt Jul, de kör bara rakt fram och höjer med jämna mellanrum.

Men rosen är fin och jag är glad för att jag är uppskattad. Tack!

2 tankar om “fick blommor av en kund

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.