mitt kärleksbrev till Josef Fritzl


Jag är allvarligt oroad. Vad är det som är fel hos kvinnor som skriver beundrar brev till Josef Fritzl. Som bortförklarar hans handlingar med föräldrar kärlek.

Skulle nog undersöka dessa kvinnor också, så inte de själva begår samma brott, för att skydda de egna barnet från världens obehagligheter. Och avla barn med de för att de ska kunna känna glädje över hur är det att vara föräldrar. De skrämmer mig. men klart läser jag bibeln så är den full av obehagligheter, bland annat incest. Det gör att jag får en obehaglig känsla av att många tolkar det så att det är fullt tillåtet. De bokstavstrogna.

Mura in honom och släng bort nyckeln.

Beundrar brev till Josef

Annons

2 tankar om “mitt kärleksbrev till Josef Fritzl

  1. Man kan nog säga att han får sitt straff i fängelset just nu.. Medfångar ger respekt till bankrånare. Men (och då bokstavligen) ALLA ser ner på dom som ger sig på en svagare, i synnerhet barn. Såväl i svenska, som utlänska fängelser. Sen vad gäller dom 200 kärleksbreven.. Ja det fins ju både kvinnor och män som borde söka hjälp ibland.. Klart oroande, men det fins ju kvinnor som försvarar sina egna våltäcktsmän för att de inte (vill) veta annat..
    Men man får se det som ett ok betyg att resten av världen rasar….

    //K

    Gilla

  2. Så rätt, så rätt. Mura in gubben. Incest är så sjukt. Skulle alla hålla på med det skulle mänskligheten vara puts väck för länge sen. Sjuka kvinnor som skriver brev till karln… Han har fått 5 000 hatbrev också som tur är. Världen är knäpp!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.