Kassaservice är dålig på kundrelation


Jag skulle sätta in min veckokassa 11 300 kr (japp det blir sällan mer än så i veckan) på Centralstationens kassaservice i lördags. Det brukar gå jättebra, men just nu gjorde det inte.

Kassörskan säger nåt men jag hör inte det för jag lyssnar på musik. Till slut uppmärksammar jag att hon pratar med mig, och då frågar jag vad är det som hon säger:

K: 75 kr
Jag: 75 kr? Varför? Det brukar inte kosta nåt. Varför vill du ha 75 kr idag?
K.: det är för många sedlar.
Jag: ?
K: 75 kr, tack.
Jag: du får väl dra ifrån de pengarna, för jag har inte 75 kr. Du borde väl ha sagt det innan isåfall.
K: det går inte att dra ifrån jag har redan slagit in summan.
Jag : ?
K: Jag makulerar det hela och så får du tillbaka dina pengar. Jag tar inte emot.

Jag blev pissförbannad, tog hennes namn för att prata med hennes chef. Inte för att jag trodde att det skulle hjälpa, men jag var tvungen att avreagera och markera att saker kunde göras på bättre sätt också. Och det gjorde jag ringde till hennes chef.. Förklarade att för ett tag sen var man tvungen att betala 75 kr om man hade mer än 70 sedlar. Men jag hade bara 60 sedlar. Då säger hon att det är 50 sedlar är gränsen. Och hur ska man veta om det.

Och varför ska man betala 75 kr. 25 kr vore rimligare. Vad är det som kostar så mycket. Vad är det som är så kostsam med 10 sedlar? Arbete? Tid? Eller vad?

Jag kan säga att i fortsättningen kommer de inte heller få ett endaste extra öre från mig. Hellre gör jag 2 insättningar, och det kommer jag göra på samma gång.

Jag är egen företagare, soloföretagare. Och det är inte lätt. Med alla kostnader som lags på oss både vad det gäller kortterminaler och för övrigt, samtidigt får man aldrig något i gengäld. Aldrig. Inte får jag ränta för mina – MINA pengar som står på banken. NORDEA. Men ni kan ta hur mycket som helst betalt för vad som helst. Medan jag och andra får 0 procent i ränta. Just det 0 jävla procent.

6 tankar om “Kassaservice är dålig på kundrelation

  1. Herregud, det låter helt sjukt! Jag förstår din ilska, stelbenta och kryptiska regler som man aldrig kan förstå, jag undrar verkligen hur dom kommit fram till siffran 75 kr för att man har för många sedlar..

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.