and the winner is…. Willie


Tänka sig vad de springer fort, innan jag laddade in bilden har han hunnit komma i mål.. Willie är snabb eller så jag är ovanlig långsam. Det är bara att välja.

Bra gata jag bor på. Igår Condoleeza Rice som åkte förbi här, hon vinkade nog åt mig från sin mörktonade fönster. Det är jag säker på. Helt säker. 😉

Och idag springer maratonklungan förbi här. JAg har aldrig förstått varför man plågar sig, men antagligen skulle jag inte ha så sladriga lårmuskler om jag hade förstååt poängen med att plåga sig på detta sätt. Men de är tappra. och inte heller illa av åskådarna att hejja de till deras yttersta. Rörd blev jag också hur de själva deltagare hejjade på Willie och de andra som sprang förbi de i andra ronden. Fascinerande hur de har kommit in på andra varvet medan andra knapp orkar med den första. Och hela tiden frågar jag mig varför?

Ja, Isabella Andersson har hunnit i mål också, hon sprang ju här utanför bara för en stund sen. Och ja, hon har också vinkat till mig. Att hon orkade.

Nu lägger jag in bilderna innan alla hinner i mål. Lite tårögd blev jag nog också.

Annons

En tanke på “and the winner is…. Willie

  1. Jag satt och tittade på spektaklet på tv en stund men blev så trött och varm av att se dem springa där i solgasset att jag var tvungen att släpa mig bort till kylen och hämta en kall öl. Så jag tror att det är safe to say att det aldrig kommer att bli någon maratonlöpare av mig. 🙂

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.