Skitig, skitigare och mest skitig….


Många förfäras över programmet rent hus, och menar att det är uppgjort i förväg. Deltagarna blir tillsagda att inte städa i några veckor. Jag tror inte på det teorin. Räcker bara att ta en sväng i stan. Det ser för jävligt ut. Trotts att nattstädningen är mer regelbundet nu än det var förr. Men jag tog min morgonpromenad så mådde jag dåligt av vad jag har sett och fick gå slalom bland spyor, utsmetad matrester, 1000- tals fimpar nedsölad uteserveringar, slängda flaskor och annan skräp. Folk bryr sig inte, allt slängs där andan faller i. Nu fylls även parker av folk som vill njuta av det fina vädret. Picknick är populärt, det är mysigt, det är trevligt att umgås med andra, men när det är dags att gå då skiter man i att plocka upp. Det är ett slagfält man lämnar efter sig.

Så varför skulle alla dessa människor ha det renare hemma. Det är skickt att ha det skitigt. I dagens uppfostran ingår inte längre ordning och reda och att man inte skräpar ner.

Bilden är tagen igår, och så här kommer att se ut hela sommaren i fortsättningen. Inte undra på att råttorna härjar här i stan. De trivs i skiten.

Annons

2 tankar om “Skitig, skitigare och mest skitig….

  1. Dom städar alddrig för så skitigt som vissa har det kan man inte få på några veckor. Det är jobbigt att vara människa och vissa klarar bara inte av det. Dom är för lata…

    Gilla

  2. Japp, jag vet precis vad du menar. Jag tal inte hur folk har bara slanger vad det nu vara ma pa marken for nagon annan att stada upp. Kom igen liksom vi vill val alla ha en trevlig miljo runt omkring oss, eller?

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.