Kroppen tog stryk


Oh vad jag har ont.  Ont på ett sätt jag aldrig haft förut. Smärtstillande jag tog hjälper inte. Jag är straffad . Straffad för att inte har råd att anlita någon som skulle ha skött storstädningen på jobbet. I såna dagar kan jag förstå meningen att inte ha mattor och gardiner. Ju äldre jag blir desto mer tar det på mina krafter. Och fortfarande har jag inte fått så mycket inkomster att jag skulle kunna leja ut den.

Och det är inte träningsvärk jag känner. Det är en ondska som äter mig.  Nog kommer träningsvärk också, men inte förrän imorgon.

Jag kommer ihåg när jag för några år sen fixade klinkers på golvet  och kakel bakom diskbänken i min kompis kök. Gjorde klar på en lördag – söndag. Sen väl på jobbet på måndag kunde jag knappt ställa mig upp från stolen när kunderna ringde på dörren. Skulle behövt en katapult för att skjuta ut mig…Var nästan handikappad av smärta. Men köket blev superfint. Om jag får säga det själv. Hon var också nöjd.

Om 2 veckor ska jag storstäda även här hemma. Och här finns det gardiner också. Tur att vi har tvättstuga med 3 maskiner i. Underlättar. Och den städningen får jag klara själv också.

Annons

2 tankar om “Kroppen tog stryk

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.