mitt nya paraply pryder mitt matbord…


Jag vaknade med yrsel i huvudet.  Känns inget vidare.  Kan hoppas bara att det inte håller sig i i flera dagar.  Det händer lite då och då i samband med känslomässig turbulens… Kunde väl ha räknat ut förstås att om jag håller inom mig min ilska kommer jag  trots allt inte må bra.  Det har orsakat yrsel förr, ibland så att den höll sig i flera dagar som mest en hel vecka.

Men för att trösta mig köpte jag en ny paraply. Jag är lite torsk på paraplyer, så jag har en hel del uppsättningar av dem. De är bra både när det regnar och när solen gassar på så jag kan knappt andas. Det här kommer pryda matbordet som servett hållare. Ganska fiffigt. Kitschigt också.

Passar på och pushar för en butik (där jag köpte mitt paraply)som ligger på upplandsgatan 43 i stockholm, old touch heter butiken och är  fylld till bristningsgränsen av gamla kläder och prylar. Besöker de ganska ofta, och sällan kommer jag därifrån med tomma händer. Just nu ska de bli drabbade av stambyte (stackarna, jag har varit med om 3 gånger, så jag vet hur eländigt att ha en verksamhet på gång under såna omständigheter), och då säljer de ut en hel del saker, nu klänningar för 25 kr. Näää det ÄR för billigt. måste vara 25 %.

Annons

2 tankar om “mitt nya paraply pryder mitt matbord…

  1. Oj häftigt det där med paraplyet, något jag tänker göra själv, snyggt! butiken du tipsar om tänker jag defenetivt besöka, älskar att kika runt på såna ställen. Jo jag är själv förvånad över att jag stuckit iväg på listorna. Har märkt att man ofta får besök om man länkar till olika tidningars artiklar, det är nog skälet. Ha en bra söndag nu!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.