Vad säger en ask Aladdin?


Jag fick min present alldeles nyss. Jag är glad över att jag fick en present, men samtidigt lite förolämpad också. Särskilt för att jag redan tidigare har sagt att jag inte vill ha den typen av presenter. Det gör mig ledsen och riktig förbannad att man bryr sig så litet…Att man inte ens orkar bry sig. Det är en förolämpning tycker jag.

Det är inte ofta jag får presenter från mina kunder, men jag fick en liten söt lyckta av  min kund. Och märkligt nog nämnde hon att hennes tanke var att ge mig en ask choklad, men att hon mindes att jag har berättat tidigare att jag helst inte vill få det.

Och vad är presenten? En ask Aladdin. Dubbelbottnad.

Jag undrar, ger man en flaska vin till en alkoholist? Nej! Det gör man inte! Eller så är man elak! Jag är ju stark beroende av choklad, och kämpar för att bryta beroendet…

Jag har några valmöjligheter förstås:

1. Jag kan slänga den.- fast jag tror inte att jag klarar av det.

2. Jag skulle kunna gå ut i stan och dela ut choklad, men jag har precis tagit en promenad på 3 timmar, så nu orkar jag inte.

3. Jag kan öppna asken, och försöka äta den lugnt och sansad. Näääää, det är precis vad jag inte klarar av. Öppnar jag asken är den uppäten under en 2 timmars film.

I veckan såg jag mitt hjärta i drömmen. Den skrämde mig. Den var inte alls så vackert röd och full av liv som jag hade förväntat mig, utan hade en tjock hinna runt om. Antagligen dränkt i choklad. När jag vaknade, bestämde jag att jag faktiskt får säga adjö till allt sött. Och det är inte lätt. Då man jämt och ständigt utsatt för frestelser.

Jag antar att min väninna skiter i mig och min hälsa. Annars hade hon inte gett mig chokladasken, för jag hade redan förklarat tidigare varför jag inte vill ha choklad som present.

En tanke på “Vad säger en ask Aladdin?

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.