Girig Britney…eller bara bra reklam?


Britney Spears tog jackor för 180 000 kr. Till sig själv och till sina kompisar.  Hon tycker tydligen är det helt OK, och designern Katja Berglund tycker det är OK, visserligen något förvånad. Hon ser det som reklam. Klart hela världen fokuserar ju på vad Britney gör, så det ger onekligen gratis  PR. Världen över, tror vi.  Kan lika väl hända att inga andra tidningar skriver om händelsen  än just de svenska.

Britney och andra superstjärnor tycker att det är självklart att ta för sig vad som en bjuds. Ser det som ett privilegium. Men själva blir upprörda över att folk laddar ner musik från nätet. UTAN ATT BETALA.  Att deras redan enorma inkomster blir mindre.

Vad gör de med alla pengarna. För handlar gör de i alla fall inte.  De bjöds ju överallt, flyg betalas av andra, likaså Hotell, maxstjärnig, maten, drinken droger är ju gratis för dem.

Stor eloge för Sharon Stone som faktiskt betalade för jackan. 45 000 kr. Hon har råd med det.

Aftonbladet 

 

Annons

5 tankar om “Girig Britney…eller bara bra reklam?

  1. Det är ju helt enkelt inte klokt… visst tror att det finns viss sanning i det … men har erfarenhet att det mesta som skrivs i pressen kryddas på rejält … Köper därför ALDRIG en kvälls tidning…
    En kram till Dej fråbn mej o katterna..

    Gilla

  2. Ja man behöver tydligen inte ta ansvar för nåt som kändis, åtminstone verkar dom tro det. Även om dom inte behöver betala så tror jag att många skulle få mer respekt för dom om dom gjorde det. Stå på dig Sharon..

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.